Хіти тижня. "Приїхав у гості" до московського пана: У Росії пантера загризла українця, заробітчанина ще й винуватим зробили

У Підмосков'ї в одному з домашніх звіринців пантера на смерть загризла українця, який нібито доглядав там за тваринами.

Пантера Мілан

Про це повідомляється в Telegram-каналі Mash, передають Патріоти України.
Відомо, що зоопарк належить бізнесменові Сергію Княгінічеву, який займається авіаперевезеннями. Крім того, деякі джерела пов'язують фігуру Княгінічева безпосередньо з заступником глави російського уряду Аркадієм Дворковичем.

Що стосується загиблого чоловіка, то, судячи з уривчастих даних про трагедію, пантера влаштувала за ним справжнє полювання. Звірюга дочекалася, поки нещасний увійде у клітку для годівлі, напала на нього, після чого вирвалася на свободу і втекла. Деякий час по тому її вдалося зловити.

Як повідомляють в прес-службі Головного управління Міністерства внутрішніх справ по Московській області, летальний інцидент стався в селі Оновлений Труд Істрінського району Підмосков'я.

Разом з тим власник тварини Княгінічев розповів свою версію події. За його словами, хижака звуть Мілан, і він не має наміру присипляти пантеру в зв'язку із тим, що трапилося, оскільки вважає, що загиблий сам винен у своїй смерті.

Крім Мілана, у Княгінічева є ще близько 10 тварин сімейства котячих (на всіх є дозвіл). За всіма, за його словами, доглядає він сам і його родичі, тому ніякі доглядачі у нього не працюють. Загиблий, як стверджує Княгінічев, взагалі був в гостях і не повинен був заходити у вольєр. Українець приїхав до брата по гостьовій візі. Зараз труп перевіряють на наявність алкоголю в крові. Чому загиблий був одягнений в спецодяг, бізнесмен не пояснив.

Багато людей поранені, в тому числі українки: У Німеччині перекинувся автобус з пасажирами (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:55

У Німеччині поблизу міста Лейпциг сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинули чотири людини, ще 29 людей отримали травми. Також серед постраждалих є двоє українок. Про це повідомляє німецьке видання Berliner Morgenpost, передають Патріоти України. ...

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.