Хіти тижня. Принеси ляльку: Українці запустили флешмоб у відповідь на відмову священика УПЦ МП відспівати маленьку дитину (фото)

Інцидент стався у Запоріжжі.

Фото:соцмережі

У соцмережах запустили флешмоб #принеси_ляльку після історії зі священиком Московського патріархату, який відмовився відспівувати трагічно загиблого 2-річного хлопчика в Запоріжжі. Про це пише Inforesist, передають Патріоти України.

Українців закликають приносити ляльки до церков УПЦ МП. Зокрема, в Києві людей закликають збиратися з ляльками на 19:00 до Києво-Печерській лаврі.

Ляльки також активно несуть до храму в Запоріжжі, де стався інцидент.

Як повідомлялося раніше, в Запоріжжі священик Української православної церкви Московського патріархату відмовився відспівувати дворічного хлопчика, який загинув 31 грудня в результаті падіння на нього самогубці.

На фронті загинув відомий український актор

п’ятниця, 3 травень 2024, 11:59

Відомий український актор театру і кіно Євген Шумілов загинув на фронті. Сумну звістку повідомив у Facebook його близький друг Іван Марченко, передають Патріоти України. Він зазначив, що Євген Шумілов мобілізувався до лав ЗСУ два роки тому і вирушив на...

До України повертаються заморозки: Синоптики розповіли, де й коли суттєво знизиться температура

п’ятниця, 3 травень 2024, 11:30

Синоптики попереджають про суттєве зниження температури повітря в Україні. Як наслідок - у низці регіонів очікуються заморозки. Про це повідомили в Укргідрометцентрі, передають Патріоти України. Синоптики попереджають про небезпечні та стихійні метеор...