Хіти тижня. "Путіне, рятуй!": Італійський письменник просить російського президента ввести війська до його країни

Ніно Спірлі чомусь здалося, нібито Володимиру Путіну цікаві проблеми італійських пенсіонерів. А ще письменник впевнений, що проблеми із геями та мусульманами будуть вирішені російськими "козаками".

Путін прислухається до закликів італійця? Фото: PolitRussia.com.

Цього листа варто прочитати хоча б для того, щоб оцінити, які тексти можуть дозволити собі друкувати італійські ЗМІ. До речі, Il Giornale ніхто не покарав за відкритий заклик до агресії проти своєї країни. Листа російському президенту написав письменник Ніно Спірлі, передають Патріоти України з посиланням на Il Giornale.

"Так, надай нам цю послугу, дорогий президенте Путін, направ до Італії парочку десятків тисяч козаків, і ми будемо твоїми! Лише ти в нас залишаєшся єдиним, справжнім, що заслуговує довіри, цілеспрямованим спасителем у протистоянні з цією огидною антиіталійською Європою, цими безмозкими правителями, цими дамочками з різних установ з еротико-аморальними фантазіями, цими брехунами-політиками, яким на все начхати, цими тупоголовими італійцями, котрі жадібно пожирають свинячі хот-доги і кебаби з баранини, цими агресивними, всезнаючими і претенціозними райдужними геями, священиками в білих з кров'ю рясах, які ведуть мовлення з балконів і амвонів, цими штабелями уявних добряків і справжніх добряків, які змішують нас з усім гіршим, що було зібрано із сусідніх континентів", - пише письменник.

У листі йдетьсчя, що "якщо ти знайдеш п'ять хвилин часу, відправ до нас флот якихось підводних човнів або ескадрилью збройних винищувачів, колону вантажівок. Тобі вирішувати. Тобі, на щастя, вистачає досвіду і винахідливості. А я, хай простить мені Бог, забувши про вантаж, що обтяжує моє серце через те, що я звертаюся за допомогою до (колишнього) комуніста, вважаю, що взагалі-то вже краще ти, ніж усе це сміття, яке нас оточує!

Якщо ти поквапишся, не даси нам провести цей напружений час, насолоджуючись штилем і гарною погодою, тим доброзичливіше буде сприйнято твоє вторгнення. Так, восени ми вже позбавимося від більшості тих, хто висадився останніми роками на наші береги, в наші порти, розповсюдився по всьому нашому "чоботу", займає та паскудить усі тротуари Італії; до того часу ми вже закриємо тисячі нелегальних мечетей, відкритих настільки ж нелегальними імамами і "правовірними"; ми вже очистимо наші міста від хижаків і кишенькових злодіїв, які кочують по всьому нашому півострову між курортами з натовпами туристів і селами, де живуть пенсіонери (улюблені жертви бездомних сволот); ми вкоротимо язики цим проповідникам у біло-кривавих рясах, які розпинають Христа всередині самої церкви, його "Святого Тіла".

"Зроби нам маленький подарунок, Володимире Володимировичу. Тому що вітер у нас змінився. Італійський народ пробуджується і починає роздавати перші стусани під зад брехунам, які розсілися в кріслах влади. І якщо на горизонті засвітиться твоя зірка, вона дасть такий заряд оптимізму моєму народові... Подумай про це", - підсумував письменник.

Громадянка РФ організувала роботу борделів у центрі Києва (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 21:02

У Києві затримали громадянку РФ та її трьох спільників, які організували діяльність місць розпусти під виглядом роботи масажних салонів. Борделі знаходились у центрі міста. Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Зловмисникам загрожує до семи...

"Ринг був зовсім крихітним": Відомий боксер розповів, як у селі бився проти Усика

четвер, 25 квітень 2024, 19:53

Британський боксер Джордан Томпсон (15−1, 12 КО) пригадав, як свого часу отримав запрошення стати одним із спаринг-партнерів українського боксера Олександра Усика (21−0, 14 КО), який нині володіє поясами WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі, передають...