Хіти тижня. Раби Москви: Депутати Одеської міськради оскандалились зі своїм новорічним корпоративом (фото)

Депутати шокували українців: провели новорічний корпоратив в комуністичному стилі, переодягнувшись в піонерів.

Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на сторінки Olexander Vinnitskiy та Сергія Стерненко у соціальній мережі Facebook.

"А ось вам трохи фотографій з депутатського корпоративу "Довєряй Дєлам" (партія Труханова, міського голови Одеси).
Тепер стає зрозуміло, чому вони так хотіли повернути назви комуністичним діячам замість загиблих воінів російсько-Української війни, проспекту Героїв Небесної Сотні та визначних діячів України.
"І Гєна такой маладооой, і юний Бриндак впєрєді!"

Щиро дякую Ірині Куценко за публікацію цієї чудової фотографії з "піонерами Труханова", пише активіст.

Відомий активіст Сергій Стерненко зазначив, що серед депутатів міськради в піонера вбрався і секретар міськради Олег Бриндак, який вносив проект рішення про скасування декомунізації.

"Та ж історія, де прокуратура і СБУ не виявили складу злочину. Від таких осіб не можна і не варто чекати розумних рішень, рішень на користь городян і в інтересах суспільства. Тому що вони - ностальгують по репресіям і тоталітаризму, які випадково мають українські паспорти. тому що для них поки не можна тут вільно користуватися другим - паспортом з двоголовим мутантом. Раби Москви ", - підкреслив Стерненко.

Також на фото потрапила і скандальна екс-регіоналка, депутат Ірина Есіновіч, яка раніше показала середній палець журналістам на камеру прямо під час засідання міськради.


"Є дві категорії прав": Нардеп пояснив, чи варто українцям боятися конфіскацій під час воєнного стану

середа, 1 травень 2024, 14:57

В умовах воєнного стану деякі права, які мають громадяни України, можуть бути обмежені, якщо в цьому виникне необхідність. Зокрема, йдеться про право на власність, передають Патріоти України. Україна подала до Ради Європи заяву про частковий відступ ві...

Усі на ВЛК: В Україні вже цього тижня змінюються правила для "обмежено придатних"

середа, 1 травень 2024, 14:50

Вже цього тижня, 4 травня 2024 року, набирає чинності закон про забезпечення прав військових на соціальний захист. Серед іншого він передбачає скасування статусу "обмежено придатних" до служби та зобов'язує пройти повторну медкомісію, передають Патріот...