Хіти тижня. "Раки ему показали, кто где зимует": У ОРЛО потонув в ополонці снайпер НЗФ (фото)

У районі села Великий Лог В'ячеслав Лемешко надів гідрокостюм, маску і пірнув в ополонку Краснянського водосховища, з якої вже не виринув.

Снайпер терористів потонув у ополонці. Фото: соцмережі.

У зоні ООС на Донбасі 8 грудня загинув снайпер одного з НЗФ «ЛНР» В'ячеслав Лемешко. Про це повідомляє український блогер Necro Mancer на своїй сторінці в соцмережі, передають Патріоти України.

Загиблий член НЗФ 1985 року народження був родом з Лутугинського району. Його дані є в базі сайту «Миротворець».
8 грудня В'ячеслав Лемешко разом зі своїм другом відправилися за раками. У районі села Великий Лог Лемешко надів гідрокостюм, маску і пірнув в ополонку Краснянського водосховища, з якої вже не виринув. Його напарник відразу же повідомив про подію в поліцію. Офіційної інформації про інцидент немає.

"Це висновок лікарів": Віталій Капранов назвав причину раптової смерті свого 56-річного брата-близнюка

четвер, 18 квітень 2024, 15:27

Український письменник та публіцист Віталій Капранов назвав причину смерті свого 56-річного брата-близнюка Дмитра, який пішов з життя 16 квітня, передають Патріоти України. Раптова смерть Дмитра Капранова стала справжнім шоком для українського суспільс...

Де і ким працюють українські біженці у Латвії: Оприлюднено офіційні дані

четвер, 18 квітень 2024, 14:58

З початку цього року в Латвії як працівники офіційно було зареєстровано 8700 громадян України. Про це із посиланням на Центральне статистичне управління країни пише Baltijas Balss, передають Патріоти України. Найчастіше громадяни України працюють у про...