Хіти тижня. "Раз мы не нужны в России, то здесь хоть нужны, надеюсь": Російський найманець пояснив, навіщо приїхав на Донбас вбивати українців (відео)

Терорист прибув до України з Хабаровського краю.

Фото:скрін відео

Російський найманець з позивним "Горинич" на камеру розповідає своєму "колезі" де і як служив, з якої причини приїхав воювати на стороні окупантів в Донбасі. При цьому чоловік спокійно відкриває коробку з трасером (боєприпас особливої конструкції до вогнепальної зброї) російського виробництва. І готується до чергового обстрілу українських позицій. Відповідне відео з'явилося у Facebook на сторінці фонду "Вернись живим", передають Патріоти України.

На сторінці фонду також повідомляється, що російський найманець приїхав з Хабаровського краю. Чоловік служив до цього в армії РФ. Але, як він сам зізнається, був звідти звільнений. В Україні він хоче "бути корисним". За кадром чоловічий голос запитує у "Горинича" "навіщо російський найманець вбиває українських солдатів?"

На що "Горинич" відповідає: "Російський найманець?! Мене з російської армії вигнали ще в 2009 році. Раз ми не потрібні в Росії, тут хоч, сподіваюся, потрібні будемо".

Далі чоловік розповідає, як навчався в експериментальній частині, він дякує командиру свого взводу навчальної розвідроти.

"Найманець без честі і совісті прийшов в Україну вбивати і сподівається, що потрібен тут комусь. Чи є кінець цинізму бойовиків? Мабуть, ні. А ось війна повинна якнайшвидше закінчитися. І закінчитися нашою перемогою!" - пишуть на сторінці "Вернись живим".

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...