Хіти тижня. "Ребенок плакал полдня от разочарования, когда увидел Крым": Росіяни, які скористалися путінським мостом, поділилися враженнями від відпочинку

Туристи скаржаться на високі ціни, погане обслуговування і повну відсутність сервісу.​

У окупованому Криму. Фото: соцмережі.

Туалети через кожних 50 метрів, які жахливо смердять, сміттєві баки і розчаровані діти - це все відгуки росіян, які проїхалися по Кримському мосту і провели свій відпочинок на півострові, передають Патріоти України.

Журналісти провели соцопитування жителів Євпаторії. За результат опитування, стало відомо, що в більшості росіяни скаржаться на високі ціни, навіть у порівнянні з такими великими містами Російської Федерації як Петербург і Москва, погане обслуговування і повну відсутність сервісу.

"По сравнению с Турцией и Египтом – это ужасно! Санаторий "Победа" - мой ребенок плакал полдня, когда увидел, что здесь происходит. Мои дети сюда не поедут. А бабушки, которые здесь сейчас, они скоро закончатся", - розповів батько однієї із родин.

У той же час продавець екскурсій розповіла, що цей вид бізнесу в повному занепаді. Адже всі, хто подорожує завдяки Кримському мосту - їдуть сюди по путівці, а це значить, що зайві гроші росіяни витрачати не збираються. "Мост-то открыли, а толку никакого. Все, кто приехал через мост на машинах, они и едут на экскурсию на машинах. Покупать они ничего не хотят, все приехали по путевкам, бюджетники", - говорить дівчина.

Також, кілька відпочиваючих зазначили, що в окупованому Криму дуже погано працює комунальна служба, а єдиним позитивним моментом Криму є сонце і вода. "Главное солнце и вода. Продукты, конечно, в магазинах дорогие. Это - не правильно. Не может быть дороже, чем в Москве и Петербурге", - скаржиться один із туристів."Плюс – туалеты через каждые 50 метров. Минус - мусорные баки очень воняют", - розповіла про свої претензії пенсіонерка.

Джерело: Крим.Реалії

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...

9 з 10 солдат на передовій мають проблеми з ігроманією, - нардеп Гончаренко

четвер, 28 березень 2024, 20:41

Військові звертають увагу на появу нової проблеми - епідемії ігроманії, зокрема, в лавах ЗСУ на передовій. Про цю проблему пишуть в соцмережах, передають Патріоти України. Як зазначив народний депутат Олексій Гончаренко, це не просто проблема: 9 з 10 с...