Хіти тижня. Родом з України: У провідного московського коміка трапилось родинне горе

Володимир Винокур розповів про втрату найдорожчої людини.

Володимир Винокур з мамою. Фото:Znaj.ua

Артист Володимир Винокур повідомив про смерть своєї матері Анни Юліївни. Про це він написав у своєму Instagram, передають Патріоти України.

"Дорога матусю! Люблю тебе! І буду любити тебе завжди! Прощавай РІДНА!", - написав Винокур.

Дочка артиста Анастасія також повідомила про смерть своєї бабусі в соціальних мережах. "Прощай наша Королева Анна .... Ти прожила довге, цікаве і дуже красиве життя! Спочивай з миром! Завжди будемо любити і пам'ятати .... ", - написала Анастасія Винокур в своєму Instagram.

Матері артиста було 96 років. Анна Юліївна Винокур народилася 1 січня 1922 року. Вона працювала викладачем російської мови і літератури.

​Зима посеред травня: Росію накрили потужні снігопади (фото, відео)

субота, 4 травень 2024, 12:45

На Росію обрушився циклон з холодним повітрям, що спричинило різке зниження температури та рясні снігопади. Подекуди товщина снігового покриву досягає 15 сантиметрів. Про це повідомляють місцеві ЗМІ, а росіяни публікують світлини та відео на своїх стор...

Розширення повноважень ТЦК і нові штрафи за порушення військового обліку: В Україні нардепи готують ще один закон

субота, 4 травень 2024, 12:30

18 травня набуває чинності змінене законодавство про мобілізацію. Сателітний законопроєкт №10379, який пройшов перше читання 10 квітня, передбачає збільшення штрафів за порушення правил військового обліку. У разі ухвалення цього законопроєкту повноваже...