Хіти тижня. Росіянка розповіла, як страждає в Німеччині

Дівчина Валерія з Санкт-Петербурга, яка зараз живе і працює в Німеччині, розповіла про жахи європейського життя.

В інтерв'ю російському виданню "Лента.ру" вона згадала: коли приїхала в Берлін, перші два тижні плакала, передають Патріоти України.

"Думала, що гірше міста годі й шукати. Особливо після Санкт-Петербурга з його архітектурою і величчю. А тут у мене був шок. Мені здавалося, що всі навколо божевільні, всім подобаються вечірки, техно і клуби", - розповіла Валерія.

За її словами, "західні німці не схожі на східних". "З ними важко знайти спільну мову. Ти з ними спілкуєшся, але при цьому завжди відчуваєш стінку: вони близько до себе не підпускають. А східні німці - вони як ми", - зазначила вона.

"У мене враження, що Берлін божевільний і трохи брудний. Справжнє місто з'їхавших дахів. Тут популярний район Варшауер Штрассе, де нічне життя б'є ключем, особливо по вихідним. Там повно різних барів, екзотичних ресторанів і клубів. З кущів часто вистрибують негри і пропонують купити наркотики. Ідеш по вулиці - всюди пахне травою, причому це в кращому випадку", - говорить дівчина.

"Є ще нічний клуб, про який ходять всякі чутки, - моя подружка з Хорватії одного разу там була. Там в буквальному сенсі можна в відкриту займатися будь-якими видами сексу. Під музику, звичайно. Загалом, щоб туди піти, треба набратися сміливості. Для російської людини шок, що такі місця існують в принципі", - резюмувала вона.

Користувачі мережі висміяли розповідь мешканки РФ. "Прям переступила через себе, мучиться, страждає, але в Росію не їде ... Головне, найгіршу освіту отримати в загниваючий капіталізм, а потім перевчитися в Росії ... Хоч ікони пиши", - написав у коментарі одіін з користувачів.

"Ой Господи, пристрасті-то які, жах. Возвертайся ти, дівоньки, додому, а то "дедивоевалі" і ти так мучишся з німчурою. Вдома добре-то як: горілка-матрьошка-балалайка, та й податки менші будуть, ніж у клятих буржуїнів. А медицина-то і зовсім космічних висот досягла, ось прям кого хочеш запитай - ну, хочеш, Задорнова запитай, хочеш - Кобзона, цей депутат, брехати не буде", - іронізує інший.

"У статті ще проглядається ідея, що "східні німці", такі ж, як російські, тобто "братський народ", який потрібно терміново "звільнити" від "західних", - помітив один з користувачів.


"Послідовно знищується велика російська культура": Герой України Резнікович розповів, чому він втік з України

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:20

Ексгенеральний директор-художній керівник Національного академічного драматичного театру імені Лесі Українки, Герой України Михайло Резнікович, який виїхав з України після початку повномасштабного вторгнення, дав інтерв'ю пропагандистському YouTube кан...

"Завдяки ним весь патріотизм вивітрився": Ексфутболіст газпромівського клубу несподівано наїхав на владу Росії

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:08

Роман Широков, колишній футболіст пітерського Зеніта, спонсором якого є Газпром, заявив, що влада Росії в останні роки посприяла відсутності футбольного патріотизму у РФ. Широков заявив, що саме тому після кар'єри у Зеніті він спокійно грав за принципо...