Хіти тижня. Російська оперна співачка втерла носа "ватним" журналістам (відео)

Відома російська оперна співачки Марія Максакова, яка втекла з Росії до України, дала інтерв'ю російським журналістам українською мовою.

Про це свідчить передача "Нові російські сенсації" російського телеканалу НТВ із Максаковою у головній ролі, передають Патріоти України.

Щоб зустрітися зі співачкою, російські журналісти прикривалися "замовником" і про справжніх ініціаторів замовлення сюжету замовчували. Крім цього, на зйомки Максакова погодилася тільки за однієї умови - вона буде говорити виключно українською мовою.

Молитовний сніданок в Ужгороді завершився скандалом

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:17

26 квітня в Ужгороді відбувся молитовний сніданок з представниками різних релігійних конфесій, органів державної влади, військовим та громадськими діячами. Не оминули організатори заходу і представників Московської церкви. Це й стало причиною скандалу,...

Одну людину діставали прямо з-під коліс: Голова райдержадміністрації влетів у натовп людей в Броварах (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:54

Голова райдержадміністрації у Броварах влетів на авто в натовп людей, четверо людей отримали тяжкі травми, передають Патріоти України. Троє людей отримали переломи, ще одну людину діставали прямо з-під коліс авто. Йдеться про голову райдержадміністраці...