Хіти тижня. Російському офіцеру залишилося тільки рештки підлеглих шукати: ООС потужно вдарили по ворогу (відео)

На місці бліндажа окупантів залишилася величезна яма...

Найманці не очікували проблем. Ілюстрація: соцмережі.

Збройні сили України зафіксували російського офіцера, який розшукував знищених ними терористів "ДНР". Відповідне відео опублікував фонд "Повернись живим" в Facebook, де показано наслідки потужного удару бійців в зоні проведення Операції Об'єднаних сил, передають Патріоти України.

"Лісник, Марат, Вовченя і ЖОГО. Всі "двохсоті". Лісник виходив на зв'язок, говорив укр*півська ДРГ, вони всі поранені, просив допомоги. Потім вибух. Від бліндажа величезна яма залишилася", – це частина переговорів бойовиків 9 ОМСП 1 АК МО "ДНР", – розповіли у фонді.

На кадрах показаноі терористів за кілька годин до операції, які визирали з укріплення. Після цього дрон зняв, що на тому місці нічого не залишилося. А в районі "200-х" ходив офіцер і шукав підлеглих.

Змусили через правила "Укрзалізниці": Військовослужбовець Нацгвардії змушений був їхати в тамбурі потяга (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:44

Військовослужбовець Нацгвардії дорогою від Києва до Чернігова змушений був їхати в тамбурі потяга, бо йому не дозволили зайняти своє місце згідно з придбаним квитком через його службову собаку – лабрадора. Про цей випадок повідомив на своїй сторінці у ...

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...