Хіти тижня. Російський актор, відомий своєю проукраїнською позицією, відмовився виступати в окупованому Криму

Михайло Єфремов відмовився від проектів, для участі в яких йому доведеться відвідати окупований Крим.

"У Криму проект знімається чи ні, для мене важливо. Я відмовлюся. Не поїду", - заявив Єфремов в ефірі "Дождя", передають Патріоти України.

Російський актор наголосив, що робота в окупованому Криму завадить йому відвідувати Україну. "Якщо я буду працювати в Криму, мене не пустять в Україну. Я почекаю все ж, поки українці не видихнуть або щось ще станеться. Хоча я в Криму практично виріс і там я і почав себе як артист, як кіноактор", - заявив Єфремов.

Крім того, актор додав, що його засмутила анексія українського півострова. "Я не можу сказати, що я ридав в подушку, але це було дуже неприємно", - резюмував Єфремов.

Був "змушений поїхати до хворої матері": У Рівному головного сержанта засудили за дезертирство

вівторок, 7 травень 2024, 18:56

У Рівному апеляційний суд покарав військовослужбовця за дезертирство, вчинене в умовах воєнного стану і відправив його на 5 років за ґрати. Про це передає Zaxid.net з посиланням на вирок суду, передають Патріоти України. Як йдеться у справі, головний с...

Оскарження висновку ВЛК можливе: Офіцер розповів, як це відбуватиметься

вівторок, 7 травень 2024, 18:22

Можливість оскарження рішення військово-лікарської комісії залишиться в оновленому законодавстві. Про це заявив в ефірі телемарафону офіцер Центральної військово-лікарської комісії Дмитро Мірошніченко, передають Патріоти України. "Ми її удосконалили. В...