Хіти тижня. Россошанський з пляшкою горілки сказав своєму дружку: "Розберися" - дочка по-звірячому вбитої Ноздровської розповіла, як її били за наказом вбивця її тьоті

Родину переслідували у рідному селі. Надихав на гадісни дії винуватець смертельної ДТП, котрий блукав навколи під "домашнім арештом". Впливові родичі вбивці зробили все, щоб і за це ніхто не поніс покарання.

Фото: ЗМІ

Дочка убитої юристки Ірини Ноздровської Настя лежала в лікарні зі струсом головного мозку після побиттям друзями винуватця ДТП, в якому загинула її тітка. Як розповіла дівчина в ефірі ObozTV, це сталося трохи більше року тому, коли Дмитро Россошанський ще не перебував під вартою, а був під домашнім арештом, повідомляють Патріоти України.

"Я поверталася з додаткових занять, мене мама забирала додому, оскільки всі переживали. У нас там дуже темно, не освітлюється і дуже багато його дружків-наркоманів", - розповіла вона.

Дорогою вони зайшли в магазин, де зустріли Россошанського з пляшкою горілки.

"Його батьки говорили, що він "святий", нічого не п'є, не вживає. Ну, а я така як мати, мені все ні до чого, і я почала його фотографувати. І він сказав своєму дружку: "Розберися". Він почав мені погрожувати. Я не встигла сісти в мамину машину, як він схопив мене за волосся і вдарив об машину. На автомобілі ще вм'ятина залишилася", - додала дівчина.

За її словами, впливові родичі Россошанського зробили все, щоб і за це ніхто не поніс покарання.

"Я лежала в лікарні, але справу закрили, оскільки на той час дядько Россошанського був головою Вишгородського суду. Пояснили тим, що не змогли встановити мої тілесні ушкодження", - підсумувала дівчина.

Працював на ворога: У Харкові місцевий мешканець намагався навести російські ракети по базі спецпідрозділу ГУР

вівторок, 23 квітень 2024, 14:25

У Харкові Служба безпеки затримала коригувальника російських ракетно-бомбових ударів по місту, який намагався виявити та передати російським військовим місця розташування спецпідрозділу "Кракен" Головного управління розвідки Міністерства оборони Україн...

"Моя ідея набуває видимі обриси": Ганна Маляр у Берліні знімає фільм про подвиг українського народу

вівторок, 23 квітень 2024, 14:05

Ексзаступниця міністра оборони Ганна Маляр заявила, що у Берліні знімає фільм про подвиг українського народу. Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України. «Це все, що поки можна викладати публічно. Один із знімальних д...