Хіти тижня. "Россия обоср...лась по полной": Співвітчизники жорстко розкритикували виступ Юлії Самойлової на Євробаченні-2018 (відео)

Голос співачки тремтів, частину слов вона проговорила, а один куплет взагалі мовчки посміхалася.

Юлія Самойлову підвели голос та дихання. Фото: скріншот з відео.

10 травня в другому півфіналі Євробачення-2018 в столиці Португалії, Лісабоні, виступила представниця від Росії Юлія Самойлова з піснею "I Will not Break". Однак виступ артистки, який виклали організатори конкурсу на офіційному YouTube-каналі Євробачення-2018, викликав хвилю обурення серед його користувачів, передають Патріоти України.

"Очень плохо. На одном бэк вокале, да и он не особо вытягивает", "Оу, нет, нет, нет(((( в одном куплете она даже не пела( Просто улыбалаась", "Хочется плакать, это песня из ада", "Это вполне ожидаемое фиаско, господа...Впервые мне действительно стыдно за свою страну. Ну неужели среди 147 млн россиян не нашлось достойного представителя?!", "Такого позора Россия еще не показывала", - обурювалися коментатори.

Затримано військових, які розстріляли поліцейських на Вінниччині (фото)

субота, 20 квітень 2024, 13:14

Військових, яких розшукували за розстріл поліцейських на Віниччині, затримано. Про це повідомили українські ЗМІ, передають Патріоти України. За попередніми даними, вони здалися самі. Раніше стало відомо, що Вінницька спеціалізована прокуратура у сфері ...

Завдяки протестам українців: У Нью-Йорку скасували участь артистів балету з Росії у гала-концерті (фото)

субота, 20 квітень 2024, 12:44

У Нью-Йорку скасували участь артистів балету російського Маріїнського театру у гала-концерті, присвяченому 25-й річниці престижного балетного конкурсу Молодіжний гран-прі Америки, який мав відбутися 18 та 19 квітня. Про це повідомила посол України у СШ...