Хіти тижня. "Россия и тут наведет порядок!": Група агресивних "кримнашистів" напала на активістів "празького Майдану" (відео)

Як зазначається, агресивні росіяни під крики «Крим наш» намагалися перешкодити зняти їх на відео.

Фото: 24 Канал.«Вони погрожували навести порядок, якщо треба, і спробували схопити камеру. Всі майданісти в порядку, травм немає», - зазначила Поспішілова. Як повідомлялося раніше, в Чехії росіяни напали на учасників проукраїнської акції в Празі. Про це у себе в Facebook повідомила активістка Соня Поспішілова, передають Патріоти України.

«Група росіян підійшла до нас, і після короткої словесної перепалки двоє з них кинулися на стенд, почали погрожувати. Вони вигукували, що Росія - сильна і при необхідності наведе і тут порядок», - написала Поспішілова.
Як зазначається, агресивні росіяни під крики «Крим наш» намагалися перешкодити зняти їх на відео.
В результаті інциденту ніхто не постраждав.
Також повідомлялося, що в Празі невідомі в районі Бубенеч осквернили пам'ятник радянським маршалу Івану Конєву.
Як зазначається, на нижній частині пам'ятника спреєм нанесли написи: 1956, 1961, 1968 та 2017 років рр.
Прес-секретар празької поліції Андреа Зоулова підтвердила, що вранці в четвер оператором служби 158 був прийнятий дзвінок про псування майна, поліція вже займається розслідуванням справи.

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...

9 з 10 солдат на передовій мають проблеми з ігроманією, - нардеп Гончаренко

четвер, 28 березень 2024, 20:41

Військові звертають увагу на появу нової проблеми - епідемії ігроманії, зокрема, в лавах ЗСУ на передовій. Про цю проблему пишуть в соцмережах, передають Патріоти України. Як зазначив народний депутат Олексій Гончаренко, це не просто проблема: 9 з 10 с...