Хіти тижня. "Российские "журналисты", вы - позорные продажные трусливые гон*оны!": Блогер нагадав росіянам "пам'ятну" дату з історії

Лебединський вважає, що жоден російський "журналіст" не має права називатися журналістом, а кожен з них - "ганебний раболіпний боягузливий пропагандист і брехун".

Фото: HistoryLost.ru."У цей самий день в 39-му році Сталін напав на Фінляндію. СРСР програв цю війну, втративши в кілька разів більше людей, ніж маленька Фінляндія. І Польщу СРСР окупував разом з Гітлером", - пише у своєму блозі на "Обозреватель" Олексій Лебединський, передають Патріоти України.

"Але хто ж про це з "чесних" російських журналістів стане згадувати? Хто розповість цю просту правду російському народу?
Російські "журналісти", ви - ганебні продажні боягузливі гон*они! Скажіть, ну хоча б хто-небудь, по одному з центральних каналів правду - "Ми почали Другу світову разом з фашистською Німеччиною!", "Сталін, вбивця мільйонів людей власного народу, влаштував міжнародний терор в обнімку з Гітлером".
Скажіть правду, журналісти!
Знаю, що не скажете.
Тому жоден з вас не має права називатися журналістом. Кожен з вас - ганебний раболіпний боягузливий пропагандист і брехун.
А сьогодні згадаємо жертви ганебної для Росії фінської війни і вибачимося перед фінами. Так зроблять сьогодні все справжні російські патріоти".

"Ми пишаємося, це щось виняткове": Перші у світі дев'ять близнюків, що вижили, святкують триріччя

неділя, 5 травень 2024, 7:59

Перші у світі дев'ять близнюків, що вижили, святкують 4 травня свій третій день народження. Вони насолоджуються цією подією вдома в Малі з батьками та шестирічною сестрою Судою. Про це пише Книга рекордів Гіннеса. Усі дев'ятеро дітей здорові та досягаю...

Нові правила: Хворих на діабет і ВІЛ можуть визнати придатними до служби й мобілізувати, - Міноборони

неділя, 5 травень 2024, 7:48

Придатними до служби в армії можуть визнавати навіть тих, хто страждає на серйозні захворювання, але зберігає достатню функціональність. Це стосується, зокрема людей із діабетом та ВІЛ, розповіла в ефірі телемарафону директорка департаменту охорони здо...