Хіти тижня. Розлючені жінки - страшна сила: У Чернігові 500 швачок відбили рейдерську атаку (відео)

Самозванців мало не розірвали на шматки.

Скріншот

У Чернігові сталася невдала спроба рейдерського захоплення швейної фабрики "Елегант" – жіночий колектив підприємства вигнали із приміщення новопризначеного керівника та його охоронців. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив керівник Чернігівської регіональної торгово-промислової палати Костянтин Іванов, передають Патріоти України.

"500 жінок, які горою стали за свого керівника – Наталію Романовську – то страшна сила. Самозванців мало не розірвали на шматки. Поліція Чернігова спрацювала професійно і виважено. Колектив переміг. "Елегант" працює!" – написав він.

Іванов пояснив, що рейдерам якимось чином вдалося вмовити державного реєстратора з Ніжина на зміну голови правління товариства, після чого до фабрики завітали рейдери.

Як пише "Укрінформ", речник поліції Чернігівщини Борис Коновченко, розповів, що рано-вранці група невідомих зайшла в приміщення фабрики з метою завести в кабінет нового директора.

В результаті виник конфлікт і мала місце сутичка. Працівникам вдалося видворити непроханих "гостей" ще до приїзду поліції. Подальша доля "Елеганту" вирішуватиметься в судах. Достовірність документів, якими керувалися невідомі, перевірятимуть компетентні органи.

Швейна фабрика у Чернігові була створена в 1920 році на базі артілі "Промголка". На сьогодні це приватне акціонерне товариство, яке працює у дві зміни. Колектив фабрики налічує 510 чол., 93% з них - жінки.

Підприємство спеціалізується на випуску чоловічого, жіночого та дитячого одягу. В останні роки працює переважно для іноземних споживачів, використовуючи давальницьку сировину. Продукцію відправляє в Польщу, Францію, Німеччину, Швецію та інші країни Європи.

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...

"Який із баби воїн!?": Олена Білозерська розповіла, як взяла зброю до рук

четвер, 25 квітень 2024, 23:41

Олена Білозерська – військова, яку час від часу "ховає" російська пропаганда. Вона вже не один рік захищає нашу державу на передовій, хоча раніше оточуючі ставилися до її бажання скептично воювати. В інтервʼю "Українській правді" вона розповіла, що час...