Хіти тижня. "Розумні люди залишилися в "укропів": Стало відомо про сумну долю бойовика "ДНР" після обміну полоненими

Максима Гармаша забрали співробітники так званого "МГБ ДНР" прямо з лікарні.

Максим Гармаш. Фото: соцмережі.

Одного з відпущених Україною сепаратистів Максима Гармаша в окупованому Донецьку викрали представники бойовиків. Про це написала одна зі сторінок сепаратистів "Вконтакте", повідомляє в Twitter Necro Mancer, передають Патріоти України.

"А розумні люди відразу залишилися у укропів", - пише він. Сторінка сепаратистів пише, що Гармаша забрали співробітники так званого "МГБ ДНР" прямо з лікарні.

"Співробітники МДБ самі вигребли його речі, один з них сказав, що назад Максим уже не повернеться, а коли сусід по палаті запропонував їм забрати ліки Максима, ті лише відмахнулися: "Вони йому там не знадобляться!" Більше з Максимом зв'язку немає. Коли йому дзвонять, з телефону йдуть гудки, але трубку ніхто не бере, а це говорить лише про одне - у Гармаша відібрали телефон, навіть не потрудившись його вимкнути", - написали там.

У публікації також зазначається, що Гармаш довгий час намагався прискорити процес обміну полоненими і звинувачував керівництво сепаратистів в "торгівлі" полоненими, коли українців бойовики відпускали за викуп.

Біженці будуть під ковпаком? Україна починає обмін інформацією про рахунки з сотнею країн

четвер, 28 березень 2024, 11:30

У вересні 2024 року між Україною та іншими державами відбудеться перший автоматичний обмін інформацією щодо фінансових рахунків за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart), передають Патріоти України. Його запроваджено після ух...

Раніше був на фронті: У Волинському ТЦК розповіли про стан військового, якого ножем поранив цивільний

четвер, 28 березень 2024, 10:56

Працівник ТЦК та СП, якого у Нововолинську під час виконання службових обов'язків вдарив ножем місцевий житель, раніше воював. Про це повідомили на сторінці Волинського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, передають ...