Хіти тижня. "Русские своих бросают": Цимбалюк поставив на місце пропагандистів Кремля в ефірі росТБ (відео)

Україна пропонує обміняти 23 своїх громадян на російських військових злочинців та колаборантів, але росіяни чомусь не квапляться звільнити нібито "своїх".

Роман Цимбалюк. Фото: скріншот.

Працюючий в Москві український журналіст Роман Цимбалюк відзначився новою потужною промовою в ефірі одного з російських пропагандистських шоу. Темою обговорення, як це часто буває на росТБ, була Україна. Зокрема, також обговорювалося жорстке рішення російського суду щодо затриманого українського журналіста Романа Сущенка, якого вчора засудили до 12 років в'язниці суворого режиму нібито за шпигунство, передають Патріоти України.

"Ви обурювалися, що з Кирилом Вишинським неправильно вчинили. Я з цим частково згоден, оскільки журналістів образити нескладно. Найголовніша проблема - в Україні засуджено 23 громадян РФ: за участь в боях на Донбасі, за підготовку терактів в інших регіонах України. Українська сторона пропонує: "Товариші росіяни, війна війною, але давайте проведемо гуманітарний обмін - обміняємося заручниками/бранцями/як завгодно", - висловився український журналіст.

"Ви тут кричите, що "росіяни своїх не кидають", а на практиці виходить, що "українці своїх не кидають", тому що ми хочемо своїх повернути. Таке враження, що вам абсолютно "побоку" ці нещасні громадяни, які зі зброєю в руках, підкреслю, перетнули україно-російський кордон", - сказав Цимбалюк в ефірі програми "60 хвилин".

Це варто знати! Що не можна робити в Страсний тиждень

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:44

У дні Страсного тижня дотримуються особливо суворого посту, не можна ходити на цвинтарі, поминати померлих. Православні готуються до світлого свята Великодня. Вони наводять лад у своєму будинку, готують частування для святкового столу, передають Патрі...

Зворотній потік? ДПСУ затримала "мандрівників" в гідрокостюмах, які нелегально повертались до України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:28

Прикордонники виявили двох чоловіків поблизу українсько-польського кордону, які намагались повернутись до України через брак роботи у Німеччині, передають Патріоти України з посиланням на Telegram-канал Державної прикордонної служби (ДПСУ). "Двох чоло...