Хіти тижня. Ризикнув життям: Боєць АТО вразив вчинком заради загиблого на Донбасі побратима (відео)

Михайло Шозда служив старшим сержантом в складі 24-ї окремої механізованої бригади ім. Короля Данила. 14 квітня йому виповнилося 50 років.

Ілюстрація: forumyalta.com

Кращий друг загиблого в АТО українського військового Михайла Шозди Олександр Яромій ризикнув життям, щоб виконати його останнє прохання, повідомляють Патріоти України.

"Поки всі ховаються від обстрілу, голий до пояса Олександр копає грядку. Так він виконує останню волю свого кращого друга старшого сержанта Михайла Шозди. Вчора ворожий снайпер обірвав його життя. Тільки в суботу вони всі разом святкували день народження Михайла - 50 років", - сказано в сюжеті ТСН.

"У нас з ним були такі плани, щоб мати свою землю. Він вже купив кріп, петрушку. Хотів це все посадити. Я все перерив. Тепер я посаджу. Останнє прохання", - розповів чоловік.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...