Хіти тижня. "С предателями ничего делать не надо. Вернутся дончане, которые уехали, и на границе с поребриком будут стоять очереди": Біженець з Донецька про зрадників України

Чоловік вважає, що не треба гребти під одну гребінку місцеве населення, думаючи, що вони такі ж, як і купа недоумкуватих бабок, які підтримали в більшості своїй сепаратистський шабаш.

Ілюстрація:https://daily.rbc.ua

Донеччанин вважає, що Україні нічого не доведеться робити зі зрадниками, їх навчать життя ті, хто були змушені залишити рідні стіни. Про це пише Диалог, передають Патріоти України.

Чоловік вважає, що не треба гребти під одну гребінку місцеве населення, думаючи, що вони такі ж, як і купа недоумкуватих бабок, які підтримали в більшості своїй сепаратистський шабаш.

"Хоча, якщо вже говорити про донецьких бабусь, у багатьох після війни відбудеться розрив шаблону, коли вони дізнаються, що робили донецькі бабусі, як вони допомагали ...", - розповів він.

Донеччанин додав, що перед захопленням міст на сході України проросійськими бойовиками в Донбас заїжджали каравани автобусів з російською реєстрацією.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...