Хіти тижня. Шалений успіх: 6-річний хлопчик заробив $11 млн за рік оглядами іграшок на YouTube (відео)

Дитину, що стала онлайн-сенсацією у 2015 році тепер по праву називають мультимільйонером.

Популярний блогер, автор каналу на YouTube "Ryan ToysReview" 6-річний Раян має неабиякі статки, повідомляють Патріоти України.

У 2017 році малий заробив $11 мільйонів і потрапив на 8 місце переліку багатіїв Forbes.

Батьки Раяна почали записувати відео сина після того, як він у 4-річному віці надивився роликів на YouTube і сказав, що теж залюбки зробив би кілька оглядів іграшок.

Канал "Ryan ToysReview" з'явився у липні 2015 року. Відео, на якому дитина аналізує іграшку за мотивами мультика "Тачки" подивилися понад 802 мільйони разів.

У цілому, Раян любить робити огляди нових іграшок та смаколиків для дітей. За версією The Verge, канал малого заробляє близько $1 мільйона на місяць.



Підвищення пенсій з 1 квітня зачепить не всіх українців: Все, що треба знати

четвер, 28 березень 2024, 14:37

З 1 квітня в Україні заплановане збільшення мінімальної зарплати, що вплине на деякі соціальні виплати, передають Патріоти України. Як пише biz.nv.ua, зокрема, після цього мають підвищитися пенсії громадян віком 65+ з повним страховим стажем (35 років...

"Сталося через укус кліща": Спливли подробиці смерті ексфутболіста збірної України Шершуна

четвер, 28 березень 2024, 14:24

Відомий український футболіст Богдан Шершунпомер 7 січня у Бельгії від раку мозку, до якого призвів укус кліща. При цьому лікарі надто пізно зуміли діагностувати тяжку хворобу, яка спричинила смерть ексгравця національної збірної у віці 42 років, пере...