Хіти тижня. Ще й з матюками погрожував переляканій дитині: У Києві мажор на Mercedes ледве не переїхав 9-річну школярку на переході (фото)

Біля школи пішохідний перехід дуже навантажений, ніхто не хоче пропускати дітей, навіть більш дорослі діти зі страхом там переходять дорогу.

Мажор вилаяв дитину, яку ледь не збив. Фото: соцмережі.

У Києві біля однієї зі шкіл водій Mercedes ледь не збив школярку, після чого почав нецензурно висловлюватися на її адресу. Про це на своїй сторінці в соцмережі розповіла очевидець Інна Тихонова, передають Патріоти України.

За словами жінки, вона забирала дитину зі школи і стала свідком того, як Mercedes ледь не збив 9-річну дівчинку (однокласницю дочки) на пішохідному переході, прямо навпроти школи. У цей момент на пасажирському сидінні теж сиділа дитина. Після того як вдалося дивом уникнути зіткнення, водій вискочив до “постраждалих” з криками і погрозами.

Також, вона додала, що чоловік обурювався, що жінка, яка супроводжує дитину, штовхнула його автомобіль, і нібито злякала до сліз його дочку, яка сиділа в машині. Зазначається, що водій також “почав матюкати дитину, яку ледве не збив”.

“Порадувала реакція випадкового свідка цього неподобства. Він заступився за жінку дитиною, після цього був викликаний водієм на розборки в тій же хамській манері. Тут я вирішила теж втрутитися, але була названа ”кінченою куркою“ і послана”, – сказала жінка.

Вона уточнила, що завдяки перехожому все закінчилося мирно. “Перехожий не дав нікого образити, водій, брудно матюкаючи нас усіх, виїхав з ридаючою дочкою, дівчинка 9 років відбулася легким переляком, а я сфотографувала цього чуйного водія і пропоную зробити його відомим!” – додала дівчина.

“Біля школи пішохідний перехід дуже навантажений, ніхто не хоче пропускати дітей, навіть більш дорослі діти зі страхом там переходять дорогу”, – зазначила вона.

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...