Хіти тижня. Ще одна кара з неба: У мережі повідомили про нову "морську біду" в Криму

Туристи скаржаться - місцева влада списує все на природу.

Ілюстрація: s39.radikal.ru

Окупований Крим наздогнала ще одна неприємність: біля берегів Євпаторії скупчується маса водоростей. Про це зазначається в повідомленні прес-служби адміністрації міста, повідомляють Патріоти України.

"Цього літа справжньою проблемою для міських пляжів Євпаторії стали морські водорості (камка), які після шторму у великій кількості викинуло на берег. На більшості центральних пляжів орендарі оперативно впоралися з морською травою", - інформують вони.

Так на одному з пляжів за останні кілька днів було зібрано майже 900 тонн водоростей. "Водорості, як і належить, збирали і вивозили в море на відстань 900 метрів від берега", - повідомила адміністрація.

"Намагатимуся домовитись": Український боксер-чемпіон зробив дивну заяву щодо Путіна

вівторок, 16 квітень 2024, 23:53

Тимчасовий чемпіон WBC Сергій Богачук відповів на запитання про те, що зробив би з російським диктатором Володимиром Путіним. Про це повідомляє Sport-express, передають Патріоти України. Сергія Богачука запитали, що б він зробив, якби його зачинили в о...

"Творці зла повністю уподібнюються сатані": У Росії суд оштрафував 86-річного священника з Кубані (фото)

вівторок, 16 квітень 2024, 23:14

На Кубані суд оштрафував 86-річного священника на 150 тис. рублів у кримінальній справі про «дискредитацію» російських військових. Про це повідомляє російське ЗМІ «Медиазона», передають Патріоти України. Зазначається, що справу проти священника Віктора...