Хіти тижня. Ще один скандал у скреп: У Росії знайшли мертвою таємниче зниклу зірку "Дому-2" (фото, відео)

Тіло Марії Політової було виявлено на дачній ділянці в Щелковському районі Московської області.

Фото: ЗМІ

У Росії знайшли мертвою таємниче зниклу ще 4 грудня екс-учасницю скандального телепроекту "Дом-2" Марію Політову. Про це передає Telegram-канал Mash, повідомляють Патріоти України.

"У Підмосков'ї знайдена мертвою колишня учасниця шоу "Дом-2" Марія Політова. Дівчина з 4 грудня була в розшуку, після того, як не повернулася додому", - сказано в повідомленні.

Нині причини смерті невідомі.Виявилося, що дівчина померла ще три-чотири дні тому. Весь цей час її тіло лежало біля паркану одного з котеджів.

Нагадаємо, дівчина пішла з дому ще 4 грудня без телефону та не повернулася. Ситуацію погіршило те, що вона страждала біполярним розладом з депресивними моментами і зникла з усіма таблетками, які були в будинку. У зв'язку з цим коханий Маші Артем Шануров забив на сполох і підняв на вуха всю Росію.

Маша брала участь в реаліті-шоу "Дом-2" три рази - в 2006, 2007 і 2010 роках. Останнім часом дівчина працювала візажистом, моделлю, художником.

Служити будуть всі? В одній з країн ЄС розглядають обов'язковий призов для жінок

середа, 1 травень 2024, 8:44

Міністр оборони Данії Троельс Лунд Поульсен заявив, що влада країни розглядає можливість мобілізації жінок. Про це пише Kristeligt Dagblad із посиланням на заяву міністра 29 квітня, передають Патріоти України. За його словами, багато зусиль було спрям...

Військовий отримав травми під час евакуації пораненого, але командир заборонив йому проходити медичне обстеження: Суд поставив крапку у справі

середа, 1 травень 2024, 8:30

Корабельний районний суд міста Миколаєва розглянув справу військовослужбовця одного з стрілецьких батальйонів, якого обвинувачували у самовільному залишенні військової частини в умовах воєнного стану, передають Патріоти України. Як зазначено у матеріал...