Хіти тижня. Що чекає на Україну в 2018 році: Мольфари озвучили цікавий прогноз

У більшості пророцтв астрологи і маги передрікали Україні не найпростіший рік, але мольфари дали українцям позитивний прогноз.

Орест Стафійчук. Фото: ЗМІ

Відуни-мольфари з Карпат дали свій прогноз на майбутнє для українців в 2018 році. Про це пише znaj.ua, повідомляють Патріоти України.

Орест Стафійчук впевнений: в наступному році нам слід готуватися до тривалих переговорів з північними сусідами. Якщо дипломатичне вирішення проблем ігнорувати, то конфлікти на Сході продовжаться ще найближчі 5 років.

Економічний підйом спрогнозувала і мольфарка Магдалена, яка порадила зберігати нейтралітет в торгових і військових зв'язках, щоб не нашкодити цілісності держави.

Відунка бачить головний плюс в тому, що суспільство нарешті змусить політиків виконувати свої обіцянки, це і принесе довгоочікуваний мир і відносну стабільність.

Більш того, мольфарка вірить в повернення Україні незаконно відібраних територій, і в першу чергу - анексованого Росією Криму. Однак на остаточне відновлення знадобиться не менше 15 років.

Новий скандал: На Закарпатті жінки напали на військових (відео)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:14

19 квітня на Закарпатті стався черговий конфлікт між місцевими жителями та представниками Територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП). Про ситуацію розповіли у Закарпатському обласному ТЦК, передають Патріоти України. Там ...

В Україні змінюються умови військового обліку: Що тепер чекає на чоловіків

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:56

В Україні відбудуться зміни в умовах військового обліку завдяки новому закону про мобілізацію. Зокрема, чоловіки повинні будуть уточнити свої військово-облікові дані без очікування повістки. Крім того, запрацював єдиний реєстр "Оберіг" - там міститься ...