Хіти тижня. Щось готують? У ''ДНР'' ''воскресили'' можливого вбивцю Сліпака

Снайпер Денис Єфременко має для чогось "героїчно загинути" ще раз? Чи пропагандистам дали завдання якось підбадьорити місцеве населення, що не вірить в обіцяне "світле майбутнє"?

Ймовірний вбивця Василя Сліпака. Фото: скріншот з відео.

Терористи "ДНР" почали поширювати інформацію про те, що снайпер Денис Єфременко ("Морячок"), якого вважають можливим вбивцею оперного співака Василя Сліпака, нібито не був ліквідований ЗСУ. Більш того, вони опублікували відео з людиною у балаклаві, яка стверджує, що саме вона — "Морячок". Запис опублікований на Telegram-каналі "Kostnews", передають Патріоти України.

"Українські ЗМІ почали святкувати чергову фейкову "перемогу", пов'язану з моєю загибеллю. Однак, як бачите, я живий, здоровий і продовжую працювати. Більше того, я хотів би їм подякувати за те, що вони вводять в оману українських військовослужбовців, які намагаються мене ліквідувати. Дякую велике українським ЗМІ. А ми з моїми бойовими товаришами продовжуємо працювати. Працюйте, брати", — погрозливо висловився персонаж на відео.

Шокуючий інцидент: На Кіровоградщині чоловік відібрав зброю у поліцейського та вистрілив собі у голову

четвер, 28 березень 2024, 17:23

У місті Світловодськ Кіровоградської області чоловік скоїв самогубство, відібравши зброю у поліцейського. Пpо це "Суспільне" повідомила речниця територіального управління Державного бюро розслідувань у місті Миколаїв Ольга Проценко, передають Патріоти...

Які хвороби крові та кровотворних органів звільняють від мобілізації в Україні - роз'яснення

четвер, 28 березень 2024, 16:56

В Україні з початку повномасштабного вторгнення РФ триває загальна мобілізація, під час якої військовозобов'язаних громадян призивають на службу в армію. Однак ціла низка захворювань є законною підставою для звільнення від мобілізації, передають Патрі...