Хіти тижня. Школярі у ватниках, жінки в кокошниках: У мережу виклали фото із "антиамериканського" мітингу в Криму

Учасники мітингу принесли з собою також плакати, прапори радянського періоду, державні символи Росії, деякі були одягнені у військову форму Червоної армії.

Мітинг у Сімферополі. Фото: Крим. Реалії.

На площі імені Леніна в окупованому Сімферополі 3 лютого пройшов мітинг, присвячений 75-річчю Сталінградської битви у Другій світовій війні. Учасники мітингу принесли з собою плакати, прапори радянського періоду, державні символи Росії, деякі були одягнені у військову форму Червоної армії, прийшли на акцію й дівчата в сарафанах і кокошниках, передають Патріоти України із посиланням на "Крим. Реалії".

"Працівників нашого дитячого садка зобов'язали прийти на цей мітинг, сказали, що він буде проти американських санкцій", - розповіла вихователька одного із сімферопольських дитсадків. Того ж дня в місті пройшов квест за участю школярів, приурочений ювілею Сталінградської битви.

Користувачів обурили ці заходи. "Совок зігнав", - констатують вони.

"Потрібно все повністю змінювати": Командувач Нацгвардії пояснив, чому треба мобілізація

вівторок, 23 квітень 2024, 17:50

У Національній гвардії України критично не вистачає особового складу через тривалу війну з російськими окупантами. Про це заявив командувач НГУ Олександр Півненко в інтерв'ю виданню LIGA.net, передають Патріоти України. "Не буде мобілізації - не буде р...

Одна з країн Європи хоче радикально змінити правила для українських біженців: Чого чекати

вівторок, 23 квітень 2024, 17:23

У Норвегії пропонують продовжити колективний захист для українців із 3 до 5 років, що дасть уряду та парламенту Норвегії більше часу та можливостей для вирішення ситуації із українськими біженцями. Також розглядається можливість видачі звичайних дозвол...