Хіти тижня. "Шлюха, пиши на русском!": Скрепні співгромадяни зацькували Шарапову в мережі

Росіянам не сподобалося, що тенісистка підписала фото в "Інстаграмі" англійською.

Марія Шарапова. Фото: соцмережі.

Зірка світового тенісу Марія Шарапова потрапила під шквал обурення російських уболівальників через свого постав в соціальній мережі Instagram, передають Патріоти України.

Співвітчизники спортсменки зацькували її через фото на тлі кросівок гігантського розміру, яке вона підписала англійською мовою. "Розглядаємо архіви Кортеса, аналізуємо майбутні проекти знакових кросівок 72-го. Елегантний і шикарний - він напевно отримає схвалення нинішньої культури", - написала Марія.

У коментарях Шарапову закликали писати російською і уїдливо зазначили, що все йде до завершення кар'єри. Користувачі також відреагували і на саме фото. "Це неповага до свого народу. Пиши російською, шл*ха", "Прям ваш розмірчик, Маша", "Я дивлюся, кросівки Миколи Валуєва готові", "Ну що, Марія, фінішна пряма...?!" - пишуть фанати Шарапової.

Змусили через правила "Укрзалізниці": Військовослужбовець Нацгвардії змушений був їхати в тамбурі потяга (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:44

Військовослужбовець Нацгвардії дорогою від Києва до Чернігова змушений був їхати в тамбурі потяга, бо йому не дозволили зайняти своє місце згідно з придбаним квитком через його службову собаку – лабрадора. Про цей випадок повідомив на своїй сторінці у ...

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...