Хіти тижня. Скандал на мураєвському телеканалі: Ведучу звільнили за "наїзд" на президента (відео)

Ведучу телеканалу "NewsOne", котрий нещадно критикує все проукраїнське, Надію Сасс звільнили з роботи за "непрофесіоналізм". Українофобка перейшла межу, про котру чи то не знала, а скоріше захопилась.

Про це вона сама повідомила на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

"Вчера (22 декабря) после обеда, за день до своего очередного эфира, узнала от владельца канала Евгения Мураева и главного редактора Роксоланы Завинской, что канал прекращает со мной сотрудничество. Официальная версия - за нарушение профессиональных стандартов и личное мнение о руководстве страны в эфире", - підкреслила вона.

Відзначається, що мова йде про висловлення Сасс в ефірі після виступу президента Петра Порошенка на презентації "Книги добра" 9 грудня. Коментуючи заяви глави держави, журналістка дозволила собі вельми суб'єктивне і необгрунтоване висловлювання.

"Да, я согласна, что мое заявление не соответсвует стандартам BBC. Но и мы живём не в Великобритании, а наша власть явно не британский кабинет. Мне казалось, что в обществе есть запрос на смелых и решительных людей... Увы, не все это сочли уместным и правильным", - зізналася вона.

При цьому свій певий пост в соцмережі про звільнення Сасс видалила.

"Пішов добровільно – отримав довічне": Рідні військових влаштували у Києві на Майдані акцію за чіткі терміни служби

субота, 27 квітень 2024, 23:39

Маніпуляції влади з термінами демобілізації, аж до повної відмови до кінця невідомо якої тривалості війни, викликає обурення тих, хто роками по мобілізації захищає Україну та їх рідних. У центрі Києва зранку в суботу 27 квітня родичі військовослужбовці...

Підозрюють, що через росіян: В Естонії через проблеми із GPS-навігацією не змогли приземлитися літаки з Фінляндії

субота, 27 квітень 2024, 23:39

У ніч на 26 квітня літак фінської авіакомпанії Finnair, що вилетів із Гельсінкі, не зміг сісти в аеропорту естонського міста Тарту в ніч через перешкоди GPS. Про це повідомляє ERR із посиланням на представника Finnair, передають Патріоти України. Літак...