Хіти тижня. Шокуюча ДТП у Харкові: 18-ти річний винуватець зробив важливе зізнання

Тигран Енгібарян, який на пішохідному переході в Харкові на смерть збив підлітка, визнав свою провину і попросив вибачення у батьків загиблого 17-річного хлопця.

Фото: gx.net.ua.18-річний Тигран Енгібарян, який у вівторок, 16 січня, на пішохідному переході в Харкові на смерть збив підлітка, визнав свою провину і попросив вибачення у батьків загиблого 17-річного хлопця. Про це повідомляє місцеве видання "Місто Х", передають Патріоти України.

Відзначається, що під час суду, який обирав запобіжний захід підозрюваному, Енгібарян розплакався. Як уточнює newsroom.kh.ua, винуватець ДТП спочатку відмовився спілкуватися з журналістами, однак пізніше відповів на кілька запитань.

"Хочу вибачитися перед мамою хлопчика, я б віддав своє життя, щоб він був живий. Він такий же молодий, він нічого не встиг. Мені дуже шкода його маму", - сказав Тигран.

За даними видання, в залі також були присутні батьки хлопця. Вони запевнили, що Тигран ніколи не водив без прав. Під час спілкування з пресою чоловік і дружина також не могли стримати сліз.

"Ми дуже шкодуємо і не знаємо, які слова підібрати. Він водив добре. Ми визнаємо свою провину", - сказало подружжя.

У ході засідання сторона прокуратури зажадала визначити Енгібаряну запобіжний захід у вигляді утримання під вартою без можливості внесення застави. Сам підозрюваний заявив, що не згоден з позицією прокуратури. При цьому свою провину хлопець заперечувати не став.

"Я їхав по Салтівському шосе в бік "Французького бульвару". Хотів об'їхати машину, думав, проскочу на зелений. Виїхав на зустрічну смугу. Потім злякався і поїхав, а після повернувся сам, коли зрозумів, що накоїв. Перепрошую перед мамою і всією сім'єю. Мені дуже шкода. Більше нічого не можу сказати. Я згоден з підозрою", - сказав Тигран.

В Україні запустили мапу провайдерів, які надають інтернет під час блекаутів

четвер, 25 квітень 2024, 18:59

Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров показав мапу провайдерів з усієї України, які працюють під час відключення світла. Мапа показує, чи може провайдер у конкретному будинку дати доступ до інтернету від 4 до 72 годин під час відключен...

Українцям не платитимуть "другу пенсію" - у Раді провалили законопроєкт

четвер, 25 квітень 2024, 18:54

Народні депутати провалили у першому читанні законопроєкт про т. зв. другу пенсію - накопичувальне пенсійне забезпечення. Документ не набрав необхідної кількості голосів - за нього проголосували лише 214 нардепів. Про це повідомив перший заступник голо...