Хіти тижня. Сімейні драми: Син підклав вибухівку в автомобіль батька-депутата

Підліток змайстрував і заклав в автомобіль потерпілого дистанційну вибухівку, яка повинна була здетонувати під час надходження вхідного дзвінка.

Фото: slovoidilo.ua.Правоохоронні органи вручили підозру юнакові, який намагався вбити батька. У скоєнні замаху на депутата міськради Миколаєва Дмитра Жвавий, в автомобіль якого в серпні заклали вибухівку, підозрюють його 16-річного сина, передають Патріоти України з посиланням на Politeka.

Підліток змайстрував і заклав в автомобіль потерпілого дистанційну вибухівку, яка повинна була здетонувати під час надходження вхідного дзвінка.

“Зловмисник зателефонував, коли в авто депутат перебував з дружиною, на щастя, пристрій не спрацював так, як планувалося”, – заявляють в поліції.

Правоохоронці зазначають, що не розголошували подробиці раніше в зв’язку з публічністю людини, на якого скоїли замах.

Нагадується, що 30 серпня вранці в поліцію надійшло повідомлення від депутата Миколаївської міської ради про виявлення невідомого пристрою в його автомобілі Toyota Land Cruiser Prado. Заявник розповів, що разом з дружиною відвіз свою дитину в дитячий сад, вийшов з ними з авто, а коли повернувся з дружиною в автомобіль, почув хлопок, після чого побачив дим з-під кришки бензобака.

Чоловік відмовився від повістки, бо "має трьох неофіційних дітей": Яке рішення ухвалив суд

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:44

У Львівській області до 3 років іспитового терміну засудили чоловіка, який категорично відмовився від мобілізації. Свої дій він пояснив тим, що хворий та "має трьох дітей, які офіційно на нього не зареєстровані". Про це йдеться у вироку Самбірського ра...

"Я був не згоден із політикою своєї країни": Росіянин розповів, чому воює у складі 3-ї штурмової бригади

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:26

Боєць на позивний "Барсік" 2014 року приїхав з Росії та долучився до "Азову", щоб захищати Україну. 2022 року він знову пішов на фронт та воює у складі 3 штурмової бригади. Про це він сказав в інтерв'ю ТСН.ua, передають Патріоти України. "Український ...