Хіти тижня. "Сюда иди, бл*ть! На голос иди!": У Росії рятувальники познущалися над чоловіком, який отримав термічні опіки (відео, 16+)

Інцидент стався у Красноярську.

Фото:скрін відео

У Росії працівники МНС змусили людину з опіками всього тіла самостійно підходити, лягати на носилки і повзти по них, щоб рятувальники змогли його транспортувати. Моторошне відео викладено у Twitter, передають Патріоти України.

"Красноярськ. Чоловік потрапив під 110кВ, отримавши термічні опіки. Рятувальники вирішили, що потерпілий сам може до них дійти, орієнтуючись на їх голос", - підписав відео Женні Шаден.

На кадрах видно, як стогнучий чоловік в опіках, у згорілому одязі йде, повільно, втрачаючи орієнтацію, просить допомогти йому, а рятувальники стоять на місці і кличуть його, вказуючи напрямок голосом.

"Давай-давай, іди сюди, на голос йди. Тепер лягай. Повзи, скільки зможеш!" - дають вказівки напівживому чоловікові МНС-ники.

У коментарях люди шоковані ситуацією.

"Рятувальники: бери ноги в руки і пішли рятуватися", "Йому ще в лікарні самому собі операцію робити", "Його треба ще на бабло поставити, нє*уй заважати людям каву пити", "Іди на голос, сідай он в ту маршрутку і їдь до лікарні ", - іронізують користувачі.

У Краснодарі фекалії затопили вулицю "Руская". Місцева влада виправдовується - "проста дєньгі кончілісь"

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:05

Хоча Москва з 2022 року засекретила більшість статистичних даних не лише щодо втрат на фронті але і стану російської економіки та перерозподілу бюджетів, ознаки загального упадку відслідковуються за різними проявами. Як то здороження продуктів харчуван...

Чоловік відмовився від повістки, бо "має трьох неофіційних дітей": Яке рішення ухвалив суд

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:44

У Львівській області до 3 років іспитового терміну засудили чоловіка, який категорично відмовився від мобілізації. Свої дій він пояснив тим, що хворий та "має трьох дітей, які офіційно на нього не зареєстровані". Про це йдеться у вироку Самбірського ра...