Хіти тижня. Сюрприз для терористів: В небі над "ДНР" розгорнули гігантський прапор України (фото)

На запуск багато жителів Авдіївки прийшли з дітьми.

Запуск гігантського прапора у Авдіївці. Фото: соцмережі.

У зоні АТО на Донбасі 28 жовтня активісти запустили на повітряних кулях гігантський прапор України в бік територій, окупованих терористами "ДНР". Про це повідомив у своєму Facebook волонтер і блогер Алекс Нойт, передають Патріоти України.

"Дорога до Авдіївської промзони, сьогодні, запуск чергового подарунка в сторону Горлівки. Прапор зшитий в більшій мірі завдяки патріотам на окупованих територіях", - повідомив Нойт.

За словами волонтера, на запуск багато жителів Авдіївки прийшли з дітьми. "Дуже нервують окупантів українські броньовані кульки, особливо з Гімном України", - додав він.

Шахраї використали соліста гурту ТІК Віктора Бронюка для того щоб ошукати українців

четвер, 2 травень 2024, 2:35

Соліст гурту ТІК Віктор Бронюк заявив, що став жертвою шахраїв. Про це він написав на своїй сторінці в Instagram. . За його словами, невідомі отримали доступ до його особистого Telegram-акаунту. Вони скористалися великою кількістю його прихильників і...

Мовний омбудсмен Кремінь розповів, у скількох школах України досі вивчають російську як окремий предмет

середа, 1 травень 2024, 23:32

Мовний омбудсмен Тарас Кремінь опублікував звіт за 2023 рік щодо дотримання мовного закону у різних сферах діяльності. Згідно з ним, в Україні залишилося три школи, в яких російську мову викладають як окремий предмет. Водночас 20% дошкільнят не розумію...