Хіти тижня. Скандал? Дочка Добкіна вийшла заміж у сукні ціною в майже 4 річних татових зарплати (фото)

​Поки нардеп від "Опоблоку" Михайло Докін усіма правдами і не правдами намагається уникнути арешту, його донька Алла не припиняє хвалитися своїм нещодавнім весіллям.

Дочка Добкіна. Фото: ЗМІ

24-річна спадкоємиця Добкіна вирішила сповістити світові, що сходила до вівтаря не лише у брючному костюмі й кросівках, а таки мала ще й весільну сукню. Її Алла показала в Instagram, передають Патріоти України.

Добкіна мала вбрання з весільної колекції нідерландського модного дому "Viktor&Rolf": довгу пишну сукню із бантом позаду.
Коли в тебе тато має купу грошей, то можна й сукню за купу грошей купити
Запалені свічки серед білого дня

Як довідався ТаблоID, сукенку доця нардепа обрала собі недешеву: вартість такої моделі варіюється від 8 до 9 тисяч доларів, тобто від 208 до 234 тисяч гривень.

А ось і весільна сукня Добкіної "усього" за 8-9 тисяч доларів

До слова, минулого року Михайло Добкін задекларував річну зарплатню у розмірі 61594 гривень. Звісно, у нардепа є ще й інші прибутки й "накопичення", але у порівнянні із його зарплатнею весільна сукня його донечки вартує як "космічний корабель".

Сукня гарна, не посперечаєшся

Нагадаємо, про весілля Аллі Добкіної першим повідомив у соцмережах тусовщик і похресник нардепа Олексій Дівєєв-Церковний. За ним "підтягнулися" й батько нареченої, й сама Алла.

Обранцем останньої став такий собі Олег Гуревич. Скоріш за все, він є сином колишнього радника Михайла Добкіна з питань паливно-енергетичного комплексу Олега Гуревича, фірма якого "Реал НП" протягом 2012-2014 років заробила на тендерних махінаціях понад 81 мільйон гривень.

Нагадаємо, у комітеті ВР визнали подання на Добкіна обгрунтованими, але згоду на арешт відхилили.

Тато чи мама? Вчені пояснили, від кого діти успадковують розумові здібності

четвер, 28 березень 2024, 18:30

Інтелект, як і інші здібності дитини визначається спадковими факторами та неспадковими факторами. Як стверджують вчені інтелект - це лише на 40–60% спадковість, решта залежить від впливу середовища. Науковців давно цікавило питання, хто в цих відсотках...

Шокуючий інцидент: На Кіровоградщині чоловік відібрав зброю у поліцейського та вистрілив собі у голову

четвер, 28 березень 2024, 17:23

У місті Світловодськ Кіровоградської області чоловік скоїв самогубство, відібравши зброю у поліцейського. Пpо це "Суспільне" повідомила речниця територіального управління Державного бюро розслідувань у місті Миколаїв Ольга Проценко, передають Патріоти...