Хіти тижня. Скандал із побиттям покупців у столичному супермаркеті отримав продовження (відео)

Покупці, яких побили охоронці в київському магазині "Фора", вели себе агресивно і провокували конфлікт.

Відповідне відео опубліковане на сторінці в спільноті "Київ Оперативний" у Facebook, на якому видно, як двоє чоловіків на прохання охоронця не сидіти на стрічці терміналу, почали його обзивати і нецензурно висловлюватися, передають Патріоти України.

"Ти ніщо", "Викликай поліцію на х*й", "А ти хто, ким ти себе називаєш", — почали діалог покупці. Далі чоловіки перейшли на образи: "Тому що ти (охоронець. – ред.) стоїш і в підлогу дивишся, тому ти Альоша", "У тебе на ї*лі написано, що тебе так звуть".

Обережно, на відео присутня ненормативна лексика!

Користувачі соцмережі в коментарях під відео повністю підтримали охоронця: "Правильно зробили що ві*дили цю гопоту, не кортітиме решті бикоті, орли о*цяні", "Тепер видно, що хлопці дуже просили, щоб їм надавали", "Зараз така нахабна молодь, тільки палиця над головою їм допомагає. Розуміють тільки силу. Досить їх захищати, знахабніли".


Перша українка, яка піднялася на Еверест, встановила тризуб зі сталі з Азовсталі на 8000-й вершині

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:01

Відома українська альпіністка Ірина Галай розповіла зворушливу історію про те, як вшанувала пам’ять загиблого друга дитинства на російсько-українській війні, коли піднялась на одну з найнебезпечніших гір у світу, передають Патріоти України. «У мене є 5...

Як покарають голову Броварської РДА за "п'яну" аварію

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:52

Начальник Київської ОВА Руслан Кравченко заявив, що голову Броварської районної державної адміністрації Володимира Майбоженка буде звільнено, після того як той скоїв ДТП, під час якої постраждали четверо людей. Про це в п'ятницю, 26 квітня, повідомила ...