Хіти тижня. Скандал у Чернівцях: Пораненого вибухом підлітка побили у поліції (фото)

У прокуратурі заявили, що вже порушили кримінальну справу за заявою батька потерпілого.

На місці вибуху біля психлікарні у Чернівцях. Фото:See-life.biz

У Чернівцях постраждалий внаслідок вибуху 16-річний хлопець поскаржився на те, що його, пораненого, побили в поліції. Про це потерпілий розповів редакції спільноти "Chernivtsigram" в соціальній мережі Instagram, інформують Патріоти України.

За словами Михайла (так звуть потерпілого), він побачив на вулиці сумку і з цікавості підняв її. Сумка вибухнула і завдала йому поранення в районі обличчя, ніг і рук. Інцидент стався біля місцевої психіатричної лікарні.

Чоловік, який йшов позаду Михайла, побачив це і відвів в приймальне відділення психіатричної лікарні для надання першої медичної допомоги. Пізніше юнака "швидка" доставила в лікарню на вулиці Фастівській.

"Там мені просто промили рани і перебинтували, лікар записав у висновку те, що говорили працівники поліції, після чого вони примусово відвезли мене до Шевченківського районного відділку. Там я отримав синці після ударів, які завдав мені черговий поліцейський Павленок, який не відпускав мене на свіже повітря, тому що мені було погано, потім порвав мені футболку і тягнув за поранені пальці", - говорить хлопець.

Михайлу зробили операцію, зараз він знаходиться на лікуванні. Хлопець пригадує, що в поліції його запитували, навіщо він піднімав сумку, стверджуючи, що "вона недарма там стояла".

У прокуратурі заявили, що вже порушили кримінальну справу за заявою батька потерпілого.

За неофіційною інформацією, сумка з вибухівкою була закладена в рамках антитерористичних навчань, які проходять на Буковині. Вибухотехніки повинні були її знешкодити, але випадково біля сумки опинився 16-річний хлопець, який мав необережність її підняти.

Коли житлове питання стоїть гостро: Українські полярники показали домівку пінгвінів-верхолазів (відео)

вівторок, 19 березень 2024, 5:00

В Антарктиці українці знайшли гніздо пінгвінів у незвичайно високій "точці". Учасники антарктичної експедиції зафіксували гніздування пінгвінів на висоті 295 метрів над рівнем моря. Про дивовижу повідомили у Національному антарктичному центрі України. ...

Перевірте своє! Названо прізвища, які вказують - ваші предки вели розгульне життя

вівторок, 19 березень 2024, 3:25

Деякі українці отримували родові імена за рисами характеру, професіями чи особливостями зовнішності. Існує перелік українських прізвищ, які давали справжнім ловеласам, передають Патріоти України. На генеалогічному порталі "Рідні" можна дізнатися, які у...