Хіти тижня. Скандал у скреп: Наркозалежна російська зірка намагалася накласти на себе руки

Після промивання Дану запропонували покласти в лікарню, проте телеведуча відмовилася.

Фото: ФБ

Відома російська телеведуча Дана Борисова, яка виявилася нарко- та алкозалежною, намагалася накласти на себе руки, повідомляють Патріоти України.

"Відома телеведуча Дана Борисова намагалася накласти на себе руки в Москві. Дівчина прийняла 10 таблеток сильнодіючих психотропних препаратів", - сказано в повідомленні.

Однак, коли їй стало погано, дівчина відразу почала викликати швидку.

"Лікарям вона не стала представлятися своїм справжнім ім'ям. Медики їхали рятувати якусь москвичку на прізвище Кисельова. Велике було здивування лікарської бригади, коли замість пані Кисельової вони зустріли пані Борисову", - пише Mash.

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...

"Який із баби воїн!?": Олена Білозерська розповіла, як взяла зброю до рук

четвер, 25 квітень 2024, 23:41

Олена Білозерська – військова, яку час від часу "ховає" російська пропаганда. Вона вже не один рік захищає нашу державу на передовій, хоча раніше оточуючі ставилися до її бажання скептично воювати. В інтервʼю "Українській правді" вона розповіла, що час...