Хіти тижня. Скандальна українська співачка повеселилася на Різдво в компанії дружини брехливого холуя Путіна (фото)

На "католицьке" Різдво Тетяна Навка зіграла головну роль в мюзиклі, а озвучувала Людмилу у виконанні дружини прес-секретаря Володимира Володимировича Ані Лорак.

Фото: РБК-Україна.Скандальна українська співачка Ані Лорак, яка веде активну кар'єрну діяльність в Росії, відвідала з дочкою прем'єру мюзиклу "Руслан і Людмила". За таку можливість вона подякувала дружину прес-секретаря президента Росії Дмитра Пєскова - Тетяну Навку. На своїй сторінці у соцмережі Instagram співачка також поділилася знімком з дочкою, передають Патріоти України.

"Сповнені емоцій і вражень від мюзиклу #русланилюдмила", - написала Лорак.

Дружина Пєскова Тетяна Навка зіграла головну роль в мюзиклі, а озвучувала Людмилу у виконанні Навки Ані Лорак.

Варто відзначити, що на прем'єру також прийшов і сам прес-секретар Володимира Путіна Дмитро Пєсков.

42-річна Тетяна Навка – радянська, білоруська та російська фігуристка, триразова чемпіонка Росії та Європи, дворазова чемпіонка світу, заслужений майстер спорту РФ. В серпні 2015 року уродженка Дніпра вийшла заміж за Дмитра Пєскова.

"Мав би померти, але живий": Журналіст і письменник Станіслав Асєєв потрапив з-під Очеретиного до шпиталю

середа, 1 травень 2024, 11:44

Український журналіст і письменник Станіслав Асєєв, який воює у складі ЗСУ на одному з найгарячіших напрямків фронту, дістав контузію і потрапив до шпиталю. Про це він повідомив у соцмережі X у середу, 1 травня, передають Патріоти України. «Я живий, хо...

Стане більше: У Міноборони озвучили плани щодо розвитку мережі рекрутингових центрів

середа, 1 травень 2024, 11:28

До середини червня 2024 року в Україні мають запрацювати близько 30 центрів рекрутингу української армії. Наразі відкрито 18 таких центрів. Про це повідомив речник Міністерства оборони Дмитро Лазуткін у коментарі "Укрінформу". Зокрема, він повідомив, щ...