Хіти тижня. Скандальний український співак постьобався над програмою "Голубой огонек" (відео)

Іван Дорн, який, не дивлячись на військову агресію, регулярно виступає в Росії, презентував новий кліп на пісню "Мастерской огонек".

Відеоролик був опублікований на його YouTube-каналі, передають Патріоти України.
Кліп являє собою пародію на традиційні новорічні програми, які показують телеканали в Новорічну ніч. За сюжетом ролика, п'яний Дорн співає в костюмі Діда Мороза на зйомках "Голубого огонька".

Варто відзначити, що пісня була записана спільно з артистами лейбла Masterskaya, що належить артисту. У відео можна побачити таких підопічних Івана як Yuko, групу [О], Constantine і LAYAH, які заспівали в ролику українською мовою.

Шанувальники неоднозначно сприйняли експеримент Дорна, зазначивши, що не зрозуміли нового кліпу.


Лякаючий прогноз вчених: Пилові бурі стають частішими в Європі, але далі буде гірше

субота, 27 квітень 2024, 6:30

Згідно з даними ООН, піщані та пилові бурі стають "все більш частими та сильними" у багатьох частинах земної кулі. У першу чергу від них страждають пустельні та степові регіони планети. Наприклад, на Великих рівнинах Америки кількість таких подій подво...

Належить до дуже рідкісного типу клинків тисячолітньої давнини: Науковці розгадали загадку "Іспанського Екскалібуру"

субота, 27 квітень 2024, 6:15

Дослідники нарешті розгадали таємницю унікального меча, виявленого в Іспанії три десятки років тому. . Фахівці назвали його «Екскалібур» через розташування, в котрому старовинний клінок був знайдений, бо нагадує кельтську легенду короля Артура. . Ар...