Хіти тижня. "Скотина відверто бреше і не червоніє": Мережу обурила розповідь донбаського переселенця про Львів (відео)

Житель Дебальцевого в інтерв'ю сепаратистському каналу поскаржився, що решта України ненавидить мешканців східних областей.

Користувачів соцмережі розгнівала розповідь жителя Дебальцевого Валерія Жмайло, який після початку війни на Донбасі втік до Львівської області, а потім повернувся на окуповану територію, про те, як "ненавидять" жителів східних областей в решті України. Інтерв'ю колишнього переселенця ЗМІ терористів опублікував житель Львова Тарас Токар в Facebook, передають Патріоти України.

Зокрема Жмайло заявив, що у Львові йому ніхто не хотів допомагати і погрожував криміналітет. Нібито через це чоловікові довелося перебратися до Києва, де, за його словами, не вдалося знайти ні роботи, ні добитися допомоги від волонтерів. В результаті він прийняв рішення повернутися в окуповане Дебальцеве.

У свою чергу люди, у яких на Львівщині жив Жмайло, пояснили, що він бреше, і що чоловік виманив у них велику суму грошей.

"Людина, якого моя мама вважала частиною сім'ї і назвала мене байдужим, коли я говорив, що йому не треба допомагати. Віддала з дому все, що було, і набрала купу грошей в кредит. Смердючий, брехливий пес, якого треба б дуже серйозно покарати. Скотина відверто бреше і не червоніє", - прокоментував відео Токар.

Родичка Тараса, Надія, також розповіла, що коли Жмайло зі своєю бабусею і братом приїхав в Новий Розділ на Львівщині, то їм допомагали, чим могли: грошима, продуктами, одягом.

"Йому допомагали влаштуватися на роботу. Але більше, ніж тиждень він ніде не працював, а кожні 2-3 дні йому потрібні були великі суми грошей. Для чого - ми не могли зрозуміти і перестали йому вірити, крім тієї жінки, про яку він говорить , що вона "дуже хороша людина, закінчила російську школу". Ніякої "російської" школи вона не закінчувала. вона справжня українка, а вся її біда в тому, що вона дуже довірлива, чим і скористався той нахаба і довів її до банкрутства", - написала вона.

Інші коментатори також не схвалили історію "переселенця", назвавши його шахраєм і запропонували Токарe звернутися до правоохоронців.

В Україні змінюються умови військового обліку: Що тепер чекає на чоловіків

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:56

В Україні відбудуться зміни в умовах військового обліку завдяки новому закону про мобілізацію. Зокрема, чоловіки повинні будуть уточнити свої військово-облікові дані без очікування повістки. Крім того, запрацював єдиний реєстр "Оберіг" - там міститься ...

Закликав до захоплення України: СБУ оголосила підозру відомому пропутінському музиканту

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:52

Служба безпеки України повідомила про підозру прокремлівському музиканту, який агітував за Путіна на окупованому Донбасі. Йдеться про музиканта Олексія "Джанго" Піддубного, який публічно виправдовує російську збройну агресію проти України. Йому загрожу...