Хіти тижня. Скрепний маскарад не допоміг: У "ДНР" винесли смертний вирок "козакові Війська Донського"

Восьми спільникам засудженого до смертної кари пощастило більше - на них чекає довічне ув'язнення.

"Козаки" займалися викраденнями людей. Фото: соцмережі.

Так званий «Верховний суд ДНР» виніс вирок озброєному угрупованню, що займалося викраденнями, вимаганням і вбивствами, передають Патріоти України.

У прес-службі «суду» зазначили: «Верховний суд "ДНР" 18 липня 2018 року виніс вирок у відношенні десяти осіб, що займалися в період 2014-2015 років грабежами, викраденнями людей, вимаганням і вбивством в складі стійкої озброєної групи (банди). Всі засуджені діяли під прикриттям членства в громадській організації «Козачий союз «Область Війська Донського».

Зазначається, що одна людина була засуджена до смертної кари, вісім - до довічного позбавлення волі, ще один - до 13 років в'язниці.

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...