Хіти тижня. Скрепоносець за наймом: Адвокат "русского міра" Добкін "спалився" на сімейній радості

Попри усю "любов" одіозного політика до Росії, дитина його доньки народилася в Австрії.

Алла Добкіна. Фото: соцмережі.

У нардепа Верховної Ради від "Опоблоку", екс-голови Харківської ОДА Михайла Добкіна, відомого своєю прихильністю до Росії та Московського патріархату, у Відні народився онук. Про народження Добкіна-наймолодшого у вівторок, 23 жовтня, повідомила донька депутата Алла Добкіна в своєму Instagram.

Як зазначила молода мама, первістка назвали Марком. Хлопчик вагою 2 900 грамів, зросту - 47 см народився напередодні, 22 жовтня, о 15:55.

Житель Прикарпаття захоплювався вагнерівцями і російськими "казаками", але далі втрутилась СБУ (фото)

середа, 24 квітень 2024, 12:27

В Івано-Франківську судитимуть антиукраїнського агітатора, який захоплювався вагнерівцями і російськими "казаками". Йому "світить" до 8 років в'язниці. Про це повідомили у Службі безпеки в Івано-Франківській області, передають Патріоти України. Інтерне...

Білі птахи в зловісній чорній хмарі: Під час ліквідації наслідків ракетної атаки РФ по Одещині рятувальники побачили сотні пеліканів (фото)

середа, 24 квітень 2024, 12:14

Під час ліквідації наслідків однієї з останніх повітряних атак РФ по Одещинні рятувальники побачили сотні пеліканів, які летіли крізь чорну хмару диму. Фото опублікували на Facebook-сторінці Головного управління ДСНС України в Одеській області, передаю...