Хіти тижня. Скрепи шаленіють: "Діячі культури" РФ накинулись на легенду Голлівуду через заяву зупинити державу Путіна

Говорухін назвав Моргана Фрімена "ідіотом" за звинувачення Росії в нападі.

Станіслав Говорухін

Про це на своїй сторінці у Facebook пише Олексій Голобуцький, передають Патріоти України. Далі - мовою оригіналу:

"Как же они любят плеваться вверх со своего дна! 81-летний Говорухин со своими 23-мя фильмами имперско-коммунистического агитпропа (в которых очень любит сам сниматься - актёров тоже считает бездарями по сравнению с собой, великим) - бледная спирохета рядом с 80-летним Фрименом, фильмография которого насчитывает 112 работ (+ 15 фильмов продюссировал + в 2-х выступил режиссёром), большинство которых всемирно известно.

Хотя, конечно, Фримен ни разу не "заслуженный" и тем более не "народный", и не орденоносный от самого Путина. И призы ни в Москве, ни в Выборге, ни в Минске, ни в Ереване, ни в Мурманске ему не присуждали ни разу - даром прожил жизнь, действительно!)) Ну и церковный орден ему никто не вручил в июне в честь 80-летия. Так что Говорухин уверен, что имеет полное право плевать в него."

Багато людей поранені, в тому числі українки: У Німеччині перекинувся автобус з пасажирами (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:55

У Німеччині поблизу міста Лейпциг сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинули чотири людини, ще 29 людей отримали травми. Також серед постраждалих є двоє українок. Про це повідомляє німецьке видання Berliner Morgenpost, передають Патріоти України. ...

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.