Хіти тижня. Скрепи в шоці: У Москві хлопець жартома підняв охоронця Путіна і проніс декілька метрів. Вже порушено кримінальну справу (відео)

Слідчий комітет РФ порушив кримінальну справу про насильство щодо представника влади проти чоловіка, який схопив і проніс декілька метрів співробітника Росгвардії на станції московського метро.

Відеозапис інциденту розійшовся в соцмережах 6 травня, передають Патріоти України.

На ньому зафіксовано, як чоловік підкрався до групи співробітників Росгвардії, схопив одного з них і зі сміхом проніс декілька метрів. Після цього інші росгвардійці схопили чоловіка за руки.

Відповідно до постанови про порушення справи, яку опублікував голова міжнародної правозахисної групи "Агора" Павло Чиков, обвинувачений — чоловік 1990 року народження.

У СК заявили, що він діяв "на ґрунті раптово виниклих особистих неприязних відносин, викликаних виконанням [співробітником Росгвардії] своїх посадових обов'язків з охорони громадського порядку", і також нібито мав "умисел на застосування насильства, не небезпечного для здоров'я".

Опублікував: Олег Устименко

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...