Хіти тижня. Скрепи високодуховні: У РФ син депутата під кайфом зайнявся онанізмом в дитячому центрі

У ДК син уральського депутата трудився техніком-програмістом та прямо на робочому місці переглядав порнофільми.

Син депутата зайнявся онанізмом у дитячому центрі. Фото: соцмережі.

Син депутата думи Ірбіт прилюдно мастурбував прямо в центрі дитячої творчості в ДК "Кристал". Зараз потіхами 29-річного чоловіка зацікавилася поліція і прокуратура. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на "Ура.ру".

У ДК син уральського депутата трудився техніком-програмістом. Прямо на робочому місці він не посоромився включити на комп'ютері порнофільм і зайнявся онанізмом. Колеги викликали поліцію і швидку допомогу. Проте прибулі медики і правоохоронці застали молоду людину сплячою.

У регіональному главку МВС цю інформацію підтвердили, повідомивши, що при перевірці з'ясувалося, що чоловік перебував у стані наркотичного сп'яніння. "За даним фактом проведено перевірку, винесено відмову в порушенні кримінальної справи, матеріали знаходяться в прокуратурі на повторній перевірці", - повідомила заступник керівника прес-служби відомства Ніна Пєлєвіна.

Мати хлопця є депутатом думи МО міста Ірбіт. Вона працює в системі освіти і на засіданнях Думи піднімала питання про посилення боротьби з наркотиками.

Суд виправдав чоловіка за водіння в нетверезому стані: Що сталося

вівторок, 23 квітень 2024, 20:50

Суд у Бельгії виправдав чоловіка, якого звинувачували у водінні в нетверезому стані – у його крові виявили алкоголь, однак бельгієць його не вживав. Річ у тім, що організм чоловіка сам виробляє спиртовмісні сполуки. Про це розповідає The Guardian, пере...

В Україні батька сімох дітей визнали ухилянтом

вівторок, 23 квітень 2024, 20:30

В Україні чоловіка, який є батьком сімох неповнолітніх дітей, суд визнав винним в ухиленні від мобілізації. Йому присудили три роки арешту, який замінили на два роки іспитового терміну. Про таке рішення суду Полтавської області йдеться у матеріалах спр...