Хіти тижня. Скрипін проти Wizz Air: "Мовний" скандал отримав своє продовження (відео)

Український журналіст Роман Скрипін, який опинився в центрі мовного скандалу з Wizz Air, показав викривальне відео інциденту.

Ролик був опублікований на сторінці журналіста у Facebook, передають Патріоти України.

Так, за його словами, співробітниця Wizz Air ніяка не "чеська стюардеса". "А тепер блохбастір "чеська стюардеса". Чеше українською. Не напружуючись. І капітан угорського літака теж. Поліцейський закриває камеру руками", - написав Скрипін.

"Wizzair.com, де у нас тут чеська провідниця? Допоможіть ідентифікувати", - звернувся він до авіакомпанії.

Крім того, він зажадав від керівництва МВС розібратися в ситуації, що склалася.

"А тепер хотілося б права. І справедливості. Своєї провини я не знімаю. Так, я нецензурною лайкою пояснив стюардесі, хто вона така. Але не більше", - пояснив журналіст.

Як повідомлялося раніше, стюардеса на борту рейсу Гамбург-Київ авіакомпанії Wizz Air відмовилася обслуговувати Романа Скрипіна українською мовою. При цьому авіакомпанія заявила, що її співробітниця є чешкою.

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...

Крім повісток, військовозобов’язаним чоловікам в Україні надсилатимуть ще один документ: Що відомо

четвер, 25 квітень 2024, 10:59

За законом про мобілізацію, який набирає чинності 18 травня, всі чоловіки військовозобов'язаного віку мають протягом 60 днів з'явитися у ТЦК, щоб стати на військовий облік та оновити свої облікові дані, передають Патріоти України. Якщо вони цього не зр...