Хіти тижня. Слабка стать: Батько одеської п'ятірні залишив сім'ю (фото)

Мама Саші, Даші, Давида, Влада і Дениса Оксана Кобелецька просить дати їй і дітям час і не турбувати зайве питаннями про болюче.

Одеська п'ятірня зі своїми батьками. Фото: Інстаграм.

Одеситка Оксана Кобелецька, яка у червні 2016 народила одразу п’ятьох дітей, розійшлася зі своїм чоловіком Сергієм Семеновим. Про це багатодітна мати написала на своїй сторінці в Instagram, повідомляють Патріоти України.

Кобелецька стверджує, що чоловік покинув її кілька місяців тому і вона хоче офіційно оформити розлучення.

“Мені складно про це говорити, але з батьком моїх дітей, Сергієм Семеновим, ми офіційно розійшлися. Кілька місяців тому він з’їхав, а найближчим часом я планую оформити це документально”, – написала жінка.

Багатодітна мати наголосила, що не готова давати коментарі на цю тему і пообіцяла дати більше інформації, коли зможе.

Чтобы избежать недомолвок и дезинформации, сплетен и пересудов вынуждена вынести личную информацию. Мне сложно об этом говорить, но с отцом моих детей, Сергеем Семеновым, мы официально разошлись. Несколько месяцев назад он съехал, а в ближайшее время я планирую оформить это документально. Комментарии давать на эту тему не готова, слишком тяжело обсуждать. Прошу вас, как только смогу я выложу про это пост, а пока, не дергайте нас на эту тему. Спасибо за понимание и берегите свои семьи.
Допис, поширений Оксана Кобелецкая (@odessafiver)

Гардероб льодовикового періоду: Вчені відкрили цікаві подробиці, в чому ходили неандертальці

четвер, 25 квітень 2024, 9:05

Саме неандертльцям приписують винахід одежі, в той час як предки сучасної людини розгулювали по Африці практично голими. Тодішній суворий клімат Євразії змушував первісних мисливців постійно мерзнути, особливо взимку. Учені отримали непрямі докази того...

Треба почекати: Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепло

четвер, 25 квітень 2024, 8:48

В Україні посеред цього тижня розпочнеться поступове підвищення температури. Втім, швидкого повернення тепла очікувати не варто. Про це NV розповіла синоптикиня Укргідрометцентру Наталія Птуха, передають Патріоти України. За її словами, на погоду вплив...