Хіти тижня. "Служу в 8-м отдельном батальоне УДА "Аратта", - відомий російський актор про свою війну на Донбасі

Примітно, що Анатолій Пашинін відносить себе до тієї частини бійців-добровольців, котрі вважають, що в Києві при владі перебувають не ті люди.

Анатолій Пашинін (на фото- справа) воює в лавах Української добровольчої армії. Фото:FacebookРосійський актор Анатолій Пашинін уточнив, що служить в УДА, і розповів про своє ставлення до українського громадянства. ро це він розповів у коментарі InfoResist, передають Патріоти України.

"Я служу не добровольцем в ВСУ, я доброволец УДА. Я служу в 8 батальоне "Аратта", это отдельный батальон "Украинской добровольческой армии", который заслужил себе имя", - сказав Пашинін.

Також він прокоментував чутки навколо отримання ним українського громадянства.

"Я не подавал документы и я не желаю вступать ни в какие отношения с нынешним государством", - сказав актор.

На питання, чи пішов він воювати за покликом серця, Анатолій Пашинін відповів так:

"Я не могу своему сердцу такое позволить. Я не даю этому определения, и не ищу. Называйте это как хотите. Я просто даю поправку, что я служу в 8 отдельном батальоне УДА "Аратта", - резюмував актор.

Як повідомлялося раніше, в інтерв'ю військкору Цаплієнку, доброволець наголосив. що не подаватиме документи на громадянство, поки держава не надасть його іншим іноземцям-побратимам, котрі проливали свою кров на Донбасі.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...