Хіти тижня. "Смерть Україні": На в'їзді до Варшави з'явився провокативний напис (фото)

Шокуючий заклик можуть бачити пасажири потяга, які прибувають до польської столиці зі сторони польсько-білоруського кордону.

Ілюстрація:prostir.pl

На в'їзді до Варшави можна побачити величезний напис "Смерть Україні". Його зокрема, можуть помітити ті люди, які їдуть з польсько-білоруського кордону в районі Бреста. Про це пише відоме польське видання Gazeta Wyborcza, передають Патріоти України.

Крім того, у виданні опублікували відповідні фото.

Зазначається, що напис зроблено на опорі мосту у Варшаві та зустрічає пасажирів потягів, що прибувають до столиці з боку Мінська-Мазовецького (місто в центрально-східній Польщі – ред.).

Зауважимо, що за даним напрямом курсують, зокрема, потяги, які відправляються зі східного кордону Польщі (маршрут Брест – Варшава ), а також ті, що об’їжджають Люблін.

"Ганьба ми дозволяємо таку поведінку. Як ми б почувалися, якби їхали поїздом у Берлін та побачили слова "Смерть Польщі". Сором і збентеження". – зауважив у коментарі газеті поляк Анджей.

За його словами, букви цього напису мають висоту близько півметра, а довжина загалом становить близько 10 метрів.

Як зауважив інший читач видання, особа, яка зробила даний напис є: "кретином, який отримує гроші з Росії". Інші користувачі у коментарях також погоджувалися, що напис з'явився на замовлення російської пропаганди.

Як повідомлялося раніше, 11 листопада на Марші націоналістів у Варшаві активісти пронесли плакат з написом "Пам'ятаємо про Львів та Вільнюс". Крім того, на заході можна було побачити банер "Смерть ворогам Батьківщини".

"Нам говорили, що прогноз позитивний": На Рівненщині під час пологів померла дитина, а потім і її мати

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:38

На Рівненщині, у Костопільському пологовому будинку, після кесаревого розтину помер новонароджений, а за три дні померла і його мати. У жінки залишилося троє неповнолітніх дітей. Рідні звинувачують лікарів, поліція відкрила кримінальне провадження. Док...

У Краснодарі фекалії затопили вулицю "Руская". Місцева влада виправдовується - "проста дєньгі кончілісь"

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:05

Хоча Москва з 2022 року засекретила більшість статистичних даних не лише щодо втрат на фронті але і стану російської економіки та перерозподілу бюджетів, ознаки загального упадку відслідковуються за різними проявами. Як то здороження продуктів харчуван...